154.Logo_SBR_FS.200x79.jpg

 Hem
 Teckna försäkring

Text...

 Tom

 

 Info försäkringar

 

 

 

Välkommen till vår nya försäkringssida. 

Varmt välkommen till SBR Försäkringsservice nya hemsida. Här hittar du allt det du kunde se förut och lite till. 
Är du inte medlem i SBR men vill bli? Klicka nedan.

Bli medlem i SBR


Våra försäkringar

Det primära syftet med SBR Byggingenjörernas verksamhet är att på bästa sätt tillvarata medlemmarnas gemensamma intressen. Försäkringar är en viktig del för att du som företag ska ha möjlighet att bedriva din verksamhet på ett tryggt och ansvarsfullt sätt. 

För er som medlemmar erbjuder vi specialanpassade och verksamhetsspecifika lösningar vilket säkerställer de försäkringsbehov som krävs för ett medlemskap.

SBR Byggingenjörerna tillsammans med vår försäkringsförmedlare gör kontinuerliga översyner av befintliga försäkringsprodukter och försäkringsvillkor för att säkerställa att man kan erbjuda de bästa produkterna till en låg kostnad. 
 

För att få teckna försäkring

För konsulter gäller följande

Arkitekt, ingenjör eller byggtekniker som är anställd hos arbetsgivare/företagsledare som är Plusmedlem kan även omfattas av konsultansvarsförsäkringen, även om de inte är SBR medlemmar. 

För Överlåtelsebesiktningsmän gäller följande

En anställd hos arbetsgivare/företagsledare (medlem ÖB-gruppen) som inte är SBR-medlem men har gått SBRs Överlåtelsebesiktningsutbildning med godkänd tentamen kan omfattas av överlåtelsebesiktningsförsäkring.

 

Grunder för premiesättning

För varje konsult utgår en fast premie som avser en kontors & konsultansvarsförsäkring och som ej är ej omsättningsbaserad. 

Utför man även överlåtelsebesiktningar går det att mot en tilläggspremie få denna omfattning också. Premien baseras då på antal besiktningar som genomförs per år samt om man är godkänd eller certifierad besiktningsman. 

 

 

SBR Försäkringsservice E-post: sbr@phpa.se Telefon: 08-23 33 10
Philipsson & Partner AB Orgnr: 556685-6125 Adress: Box 50, 131 06, Nacka